Klik hier om te printen

Autogeensnijden

  • Autogeensnijden snijden
  • Autogeen snijwerk
  • Autogeensnijden met meerdere branders
  • Autogeensnijden 280mm dik

Autogeensnijden: het proces

 

Het autogeensnijden van staal gebeurt al vele tientallen jaren waarbij de technieken door de jaren heen continu verbeteren.

 

Autogeensnijden wordt bij Joop van Zanten Staalservice o.a. toegepast bij het snijden van grote aantallen en/of wanneer de producten dikker zijn dan 40mm. Met autogeensnijden is het zeer goed mogelijk haaks en precies te snijden. Sommige speciale staalsoorten dienen voorverwarmd te worden voordat er wordt gesneden. Het hiervoor vereiste vakmanschap is al gedurende enkele tientallen jaren bij ons aanwezig. Met ons machinepark kunnen wij autogeensnijden tot en met 300mm dik. Indien producten, bijvoorbeeld voetplaten of lange strips, moeten worden voorzien van gaten is het aanbrengen hiervan geen probleem voor de medewerkers van Joop van Zanten Staalservice. Bij lange producten kan gebruik gemaakt worden van snijbruggen. Hierdoor wordt het kromtrekken van de producten voorkomen. Snijtolerantie van autogeensnijden op deze machines ligt tussen de 1 รก 2 mm.

 

Betrouwbaar en snel autogeensnijden

Joop van Zanten Staalservice heeft al vele opdrachten met betrekking tot autogeensnijden uitgevoerd voor tevreden klanten uit uiteenlopende sectoren zoals bijvoorbeeld machinebouw, kraanbouw, offshore, yellow goods. Ook uw uitdaging gaan wij graag aan.

 

Informatie en advies

Wilt u meer weten over autogeensnijden of wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met Joop van Zanten Staalservice, of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van de informatie die u nodig hebt.