Klik hier om te printen

Halffabricaten

Halffabricaten door Joop van Zanten Staalservice

Joop van Zanten Staalservice is een onafhankelijke, zelfstandige speler op de markt van metaalbewerking en -transport. Doordat we de beschikking hebben over optimale omstandigheden qua machinepark en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat halffabricaten en samengestelde componenten van hoog niveau te produceren.

 

Voor wie produceren wij halffabricaten?
Wij produceren halffabricaten en samengestelde componenten voor klanten uit vele sectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afnemers uit de machinebouw, kraanbouw, offshore of yellow goods. Wij gaan bij voorkeur langdurige relaties aan met onze klanten. Betrouwbaarheid, precisie, een nauwe samenwerking en snelle levering zijn hierbij voor ons belangrijke kernwaarden.

 

Meer informatie over onze halffabricaten?
Wij produceren en leveren halffabricaten van zeer uiteenlopend kaliber. Wij bewerken vele typen grondstoffen tot een volwaardig eindproduct. Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen, maar u kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze ervaren medewerkers buigen zich graag over uw specifieke vraagstuk.

 

ga naar machinepark