• Blokbedfreesmachine ZayerKMU12000
  • Product voorzien van verjonging en laskant
  • Machinaal aanbrengen van laskanten
  • Aanbrengen van gaten

Machinale bewerkingen

In veel voorkomende gevallen dienen gesneden producten voorzien te worden van laskanten of lasvoorbereidingen. Joop van Zanten Staalservice heeft hiervoor de beschikking over verschillende machines waarmee diverse vormen van laskanten, veelal in één beweging, kunnen worden aangebracht. Of dit nu V-, Y-, X-, of K- lasnaden onder verschillende hoeken zijn, aangebracht door middel van het autogeensnijden of een countourvolgende laskant aangebracht door middel van een frees op een bewerkingscentrum. Bovendien is het mogelijk om gelijktijdig of later verjongingen aan te brengen. Onze medewerkers gaan geen enkel laskant- of bewerkingsvraagstuk uit de weg. Indien nodig kunnen wij altijd een beroep doen op betrouwbare en concurrerende partners die passen in onze filosofie. 

 

Voorbereiden voor lassen bespaart kosten
Joop van Zanten Staalservice heeft al vele opdrachten met laskantvoorbereidingen uitgevoerd voor tevreden klanten uit uiteenlopende sectoren zoals bijvoorbeeld machinebouw, kraanbouw, offshore, yellow goods. 

 

Wilt u meer weten over laskanten?
Joop van Zanten Staalservice voorziet u graag van alle informatie die u nodig hebt over laskanten. Neem hiervoor contact met ons op. Ook is het mogelijk vrijblijvend online een offerte aan te vragen.

 

Film over machinale bewerkingen

Machine

Voor het aanbrengen van contour laskanten, boor-/tapgaten en souverein gaten en verjongingen maken we gebruik van een Zayer KMU 12000 blokbedfreesmachine.

 

Deze machine heeft een bewerkingsgebied van 11000mm x 1100 x 1000mm een automatische freeskop met een draaibereik van 5 °, gereedschapswisselaar met 60 plaatsen, gereedschap houder BT 50 en kent een maximale tafelbelasting van 20Ton.

 

machineoverzicht

Zayer KMU12000

Volg ons op: