• kanten van funnel (rond naar rechthoek)
  • kanten 30mm S235

Kantpersen met grote precisie

 

Nauwkeurig kantpersen vereist vakmanschap. Joop van Zanten Staalservice kan met grote precisie kantpersen, waardoor dit een grote toegevoegde waarde vormt voor onze overige metaalbewerkingsmogelijkheden.

 

Omdat wij vele jaren ervaring hebben en continu investeren in vakbekwame mensen en de nieuwste technieken, kunnen wij met gepaste trots stellen dat wij zijn uitgegroeid tot ware specialisten binnen ons vakgebied door de ideale combinatie van vakmanschap, juist gereedschap, zetkracht en afmeting. Complexe producten zijn bij ons eerder regelmaat dan uitzondering. Omdat veel kantpersproducten door de klant worden gelast d.m.v. een lasrobot is de nauwkeurigheid van zethoeken van groot belang. Zeker bij repeterend seriewerk. Uiteraard houden we ons ook aanbevolen voor het eenvoudiger kantpers werk.

 

Meer informatie over kantpersen?
Wij voorzien u graag van uitgebreid advies en informatie over onze kantpers werkzaamheden en overige mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door ons te bellen, of vraag direct vrijblijvend online een offerte aan. Onze specialisten bespreken graag met u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Machines

We hebben de beschikking verschillende kantpersen; drie hebben een perskracht van 320 ton met een maximum lengte van 4 meter. Deze zijn speciaal voor ons uitgevoerd, zodat wij het gehele tonnage van 320 ton ook op een lengte van een halve meter kunnen inzetten.
Deze kantpersen bieden veel mogelijkheden, zoals korte beenlengtes, een kleine of juist een zeer grote zetradius en een dikte tot maar liefst 30 mm. Mede door het brede scala aan gereedschappen bij de machines en het geavanceerde besturingssysteem waarmee ze zijn uitgerust, zijn deze kantpersen zeer breed inzetbaar.

 

Toleranties volgens ISO-EN 2768

 

machineoverzicht

Volg ons op: