• Lasersnijden 6000x2000
  • Lasersnijden met wisseltafel

Nauwkeurig lasersnijwerk

 

Lasersnijwerk is een industriële bewerkingstechniek van staal en andere metalen. Deze techniek staat bekend om haar grote nauwkeurigheid en haar geschiktheid om dunner plaatmateriaal te snijden. Dit geldt voor zowel koolstofstaal als RVS en aluminium. Via Joop van Zanten Staalservice wordt de techniek van het lasersnijwerk tot in de puntjes verzorgd.

 

Graveren en centreren
Naast het lasersnijwerk behoren ook graveren en centreren tot de mogelijkheden. Aluminium wordt tot 15 mm dik gesneden, RVS en staal tot maar liefst 25 mm. Natuurlijk zijn nabewerkingen, zoals kanten, mogelijk. De medewerkers van Joop van Zanten Staalservice buigen zich graag over uw vraagstuk omtrent lasersnijwerk. Voor de levering van lasersnijwerk werken we samen met een betrouwbare partner, zodat u verzekerd bent van kwalitateit.

 

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over lasersnijwerk via Joop van Zanten Staalservice, of wilt u liever eerst meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Machines

 

Via de leverancier waar we mee samenwerken hebben wij de beschikking over twee Trumpf machines, 5 en 6KW, elk met een wisseltafel en een bereik van 2000 x 6000mm.
 
Voor lasersnijden hanteren wij de norm volgens EN-ISO 9013-class 2.

 

materiaaloverzicht

Volg ons op: