• Plaatrichten
  • Richtpers Sahinler, 400ton

Staalsnijden laat u uitvoeren door een deskundige

Met behulp van een modern machinepark dat aan de huidige technische eisen voldoet, zijn de specialisten van Joop van Zanten Staalservice uitstekend in staat om op bekwame wijze te voldoen aan uw wensen op het gebied van deskundig staalsnijden en overige bewerkingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere autogeensnijden, plasmasnijden, lasersnijden en kantpersen.

 

De kunst van het staalsnijden
Autogeensnijden wordt toegepast bij het snijden van producten dikker dan 40mm. Lasersnijden is bijzonder geschikt voor het snijden van dunner plaatmateriaal, zoals RVS, aluminium en koolstofstaal. Met plasmasnijden wordt een zeer glad snijvlak met haakse kanten gerealiseerd. Afhankelijk van uw vraagstuk omtrent staalsnijden, passen wij de techniek toe die het best bij uw vraag past.

 

Meer informatie over staalsnijden?
Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden rond staalsnijden of wat wij specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op door te bellen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Laat u verrassen door onze heldere adviezen qua staalsnijden en gunstige tarieven.

 

ga naar machinepark

Volg ons op: