Klik hier om te printen

Plasmasnijden

  • Voorsteken plasmasnijden
  • Plasmasnijden met 2 branders

Plasmasnijden met hoge kwaliteit

 

'High precision plasmasnijden' (ook wel 'high definition plasmasnijden' genoemd) is een vorm van plasmasnijden waarbij Joop van Zanten Staalservice een strak, glad snijvlak realiseert. Vanzelfsprekend zijn de snijkanten haaks. Bij het plasmasnijden worden de snijsnelheden optimaal afgestemd op de dikte van het materiaal voor het verkrijgen van een hoge kwaliteit.

Joop van Zanten Staalservice speelt goed in op de nieuwste ontwikkelingen wat betreft plasmasnijden. Alle machines zijn uitgerust met twee toortsen, zodat er twee producten in één beweging gesneden kunnen worden, tot een dikte van 40 mm. Dit proces biedt tevens de mogelijkheid te markeren (bijvoorbeeld het aftekenen van gaten).

 

XD Technologie
Eén van onze machines is voorzien van de nieuwste XD technologie waarbij het mogelijk is haaks te plasmasnijden en tevens mooie ronde gaten te snijden gelijk aan de dikte van de plaat. Veelal is voorsteken niet meer nodig.
 
Door dit snijproces is de warmte-inbreng zeer gering. Dit resulteert in strakkere en maatvaste producten met minimale toleranties.

 

Meer informatie?
Joop van Zanten Staalservice volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en deelt haar kennis graag met haar klanten. Wil u meer weten over plasmasnijden, onze plasmasnijders of over onze werkwijze? Neem snel contact met ons op. Ook kunt u direct vrijblijvend online een offerte voor plasmasnijden aanvragen.

 

principe HDplasmasnijden