• Compleet bewerkte snijproducten
  • Gereed voor productie

One Stop Shop

 

Voor een opdrachtgever is het van belang een staalpartner te vinden met een zo'n compleet mogelijk aanbod. Voor het One Stop Shop concept bent u bij Joop van Zanten Staalservice aan het juiste adres. 

Al in het voortraject (engineering) kunnen wij u voorzien van technische informatie over staalsoorten, diktes, beschikbaarheid, normen en richtlijnen.

 

Uw offerte wordt snel en accuraat voorbereid en van een concurrerende prijs voorzien. De opdracht volgens afspraak bevestigd en geleverd, waarbij de meeste bewerkingen in huis gebeuren.

  

Indien gewenst kunnen wij nog vele andere bewerkingen voor u verzorgen, of het nu gaat om samenstellen, lassen, ponsen, machinaal bewerken, gloeien of conserveren. Hiervoor maken we gebruik van betrouwbare en concurrerende partners die binnen onze filosofie passen.

 

Daarnaast kunnen wij onderdelen voor u laten doorstempelen door onafhankelijke instanties, zoals Lloyds, Stoomwezen, TÜV, DNV, ABS e.d. Ook kunnen we extra beproevingen op de materialen voor u verzorgen door een onafhankelijke keuringsinstantie.

Volg ons op: