Betrouwbaar

 

Eén van onze kernwaarden is het zijn van een betrouwbare partner. We streven ernaar om onze zaken op orde te hebben in een financieel gezonde onderneming, waardoor we onze huidige en toekomstige klanten, leveranciers en medewerkers zekerheid en continuïteit kunnen bieden. Deze betrouwbaarheid kan in verschillende vormen tot uiting komen.

Joop van Zanten Staalservice heeft onlangs van Graydon, een gerespecteerde financiële partij, “een Financieel Gezond Award” ontvangen. Deze bevestiging geeft aan dat Joop van Zanten Staalservice behoort tot de financieel gezonde bedrijven. Zeker in tijden van onzekerheid is het van belang te weten met wie men op een verantwoorde manier zaken kan doen. We behoren hiermee tot één van de (weinige) ondernemingen in Nederland die in aanmerking komen voor deze onderscheiding.

 

Strenge criteria

Bedrijven ontvangen de Graydon Award niet zomaar. Deze wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die hun financiën op orde hebben. Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze award. Zo moet een onderneming een positief kredietadvies krijgen en wordt het betaalgedrag door middel van een waardering bepaald; ook t.o.v. vergelijkbare bedrijven in de branche. Het eindoordeel is gebaseerd op een mix van factoren, zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Deze informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

 

Download de award: Financieël Gezond Ward

 

Graydon

 

Graydon biedt zakelijke en financiële informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die verantwoord zaken wil doen. Van zelfstandig ondernemer tot multinational. Graydon maakt deel uit van een internationaal netwerk. Hierdoor bieden ze online toegang tot bedrijfsinformatie over maar liefst 80 miljoen bedrijven wereldwijd.

 

Verantwoord zaken doen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met deze bedrijven kunnen samenwerken”.

 

Volg ons op: