Leverbetrouwbaarheid in gereedheid
  • Leverbetrouwbaarheid in actie
  • Goede voorraad zorgt voor leverbetrouwbaarheid
  • Maximaal branden is optimale leverbetrouwbaarheid

Leverbetrouwbaarheid

 

 

Staalleveringen zijn betrouwbaar en in goede handen.

Joop van Zanten Staalservice is dé staalleverancier als het gaat om staalplaatbewerkingen. Echter; kwaliteit gaat niet alleen om juist gesneden of bewerkte staalproducten. De leverbetrouwbaarheid is net zo belangrijk; de mate waarin de juiste aantallen op het juiste tijdstip geleverd worden.

 

Leverbetrouwbaarheid binnen Joop van Zanten Staalservice wordt wekelijks gemeten en geeft een percentage weer van de projecten die volgens afspraak worden geleverd.

 

Afspraak = Afspraak
In al onze offertes wordt een voorstel gedaan voor wat betreft de levertijd van de aangeboden producten. Bij het afsluiten van de opdracht wordt eerst een levertijd/-datum overeengekomen. Deze datum is afgestemd met de productie, vastgelegd in het systeem en bevestigd aan de opdrachtgever. Bij Joop van Zanten Staalservice is leverbetrouwbaarheid de verhouding tussen de projecten die niet volgens afspraak worden uitgeleverd en de projecten die worden geleverd volgens afspraak.

 

Neem contact met ons op
Meer weten over onze leverbetrouwbaarheid en werkzaamheden als staalleverancier en -bewerker? Neem dan contact met ons op.

Leverbetrouwbaarheid week 2016

 

 

".... het doel voor het volgens afspraak leveren van de projecten is in 2016 99 van de 100 projecten (99%). Mede doordat na de vakantiesluiting het opstarten van de aangepaste en verplaatste machines niet liep volgens verwachting is het dit jaar niet gelukt de doelstelling te realiseren. Het eindresultaat was 98%.

In 2016 gaan we anders meten (orderregels in plaats van totale orders) waardoor we beter verwachten te 'scoren'. Daarnaast zijn er interne aanpassingen verricht die moeten voorkomen dat we niet volgens afspraak leveren... "

 

Volg ons op: