Actueel

 

Om de verdere groei te waarborgen is het zeer gewenst dat er productiecapaciteit bij gaat komen. De ambitieuze doelstellingen kunnen alleen gehaald worden met een uitbreiding van ons pand. Maar ook bijbehorende mens en machine zullen mee gaan groeien.

 

De plannen tot uitbouw zijn inmiddels afgerond, vergunningen aangevraagd en binnen en met de bouw is gestart. Volg hier de verdere voortgang...

  • Aanzicht van bouwrijp maken van de bouwgrond

Voortgang uitbreiding in beeld. Alle wanden zijn dicht, glas en dak geplaatst. Afgelopen weken bewapening aangebracht. Vandaag brengen 61 cementwagens ruim 640m3 beton voor de vloer van onze uitbreiding.

Mei 2015:

De afgelopen weken is er gewerkt aan de interne verhuizing. Afdeling verkoop, werkvoorbereiding, planning en administratie hebben de eerste verdieping van ons pand in gebruik genomen.

 

Natuurlijk ging hier wel een aantal weken van verbouwen aan vooraf maar het resultaat mag er zeker wezen.

 

Momenteel wordt er gewerkt aan de 2e fase waarbij het oude kantoor wordt omgebouwd tot kantine. Daarna volgt fase 3 met de verhuizing van de planning naar de oude kantine en het aanpassen van de achtergebleven kantoorruimte tot spreekkamer.

 

Naast dat er meer rust, ruimte en overzicht is gecreëerd is met deze aanpassing onze ontvangsthal ook onder handen genomen.

Overzichtsfoto afdeling werkvoorbereiding

15 juni 2015

 

in verband met een opdracht waar een product uit één deel gesneden moet worden was er vandaag groot transport nodig om een plaat te brengen van 12000 x 4000 x 40 mm. Mooi dat onze machines breed en lang genoeg zijn om dit te verwerken...

Volg ons op: