Klik hier om te printen

NEN-EN-1090

NEN-EN-1090

Joop van Zanten Staalservice is in het bezit van het NEN-EN-1090 certificaat uitvoeringsklasse 4. NEN-EN-1090 omschrijft de technische eisen aan de uitvoering van alle staalconstructies waarbij nu in een enkele norm het gehele veld wordt afgedekt. Onderscheid in typen constructies wordt bepaald door de invoering van een viertal uitvoeringsklassen, waarbij de gevolgschade bij een eventueel bezwijken, de aard van de belastingen en de moeilijkheidsgraad van de uitvoering bepalend zijn. Het ontwerp bepaalt de mate van de uitvoeringsklasse en zal via onze opdrachtgevers aan ons worden gemeld. Wij zijn in het bezit van NEN-EN-1090 uitvoeringsklasse 4.


Staalbewerking in diverse branches
Joop van Zanten Staalservice is, naast NEN-EN-1090 gecertificeerd ook bevoegd tot het hermerken van certificaatgegevens in zowel PED als Offshore. Wij verzorgen onder andere staalbewerking voor de:

  • On- & Offshore;
  • Kraanbouw;
  • Container-/tankbouw;
  • Infra;
  • Machine-/apparatenbouw;

natuurlijk mogelijk met NEN-EN-1090 certificaat

Contact met Joop van Zanten Staalservice
Wilt u net zo'n tevreden klant worden en gebruik maken van onze NEN-EN-1090 gecertificering? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Dit kan door op de 'bel me terug'-button te klikken of door rechtstreeks te bellen met: (0318) 531 770. Wij helpen u graag.

 

Download het NEN-EN-1090 certificaat