JOOP VAN ZANTEN STAALSERVICE BREIDT UIT MET MACHINALE BEWERKINGEN.

 

Eind dit jaar verwacht het Veenendaalse bedrijf gebruik te kunnen gaan maken van een nieuwe grote blokbedfrees van Zayer. Na het enorme succes van de ‘oude’ machine (bereik X as 10000, Y as 1000, Z as 1400 mm) is de vraag naar groot, zwaar en lang freeswerk in combinatie met staalsnijwerk alleen maar toegenomen. Daarom heeft men de grootste investering ooit v.w.b. machines gedaan in het bestaan van het familiebedrijf door nu de allernieuwste uitvoering van de Zayer Kairos voorzien van Heidenhain besturing ITNC-530HSCI NC, bereik X as 12000, Y as 1200, Z as 1600 mm aan te schaffen. De Zayer Kairos zal minimaal voorzien worden van hetzelfde gereedschap en mogelijkheden als zijn ‘kleinere’ broer maar met betere prestaties. Ook deze zal geleverd worden door Bender techniek uit Veenendaal.

Joop van Zanten Staalservice is gespecialiseerd in staalsnijwerk in het dikkere segment met additionele bewerkingen zoals zetten, richten, laskantvoorzieningen, stralen en machinaal aangebrachte laskantvoorzieningen, geboorde en of getapte gaten.

 

Vraag & Aanbod <link-http://www.vraagenaanbod.nl/nieuws/id13236-Nieuwe_grote_blokbedfrees_bij_Joop_van_Zanten_Staalservice.html>Nieuwsbericht 25-08-2015.

Volg ons op: