JOOP VAN ZANTEN STAALSERVICE BENUT VAKANTIE GOED.

 

Veenendaal – gedurende de vakantie weken dat het bedrijf gesloten was hebben de firma Messer (snijmachine) en UCT (afzuiging) bestaande plasma snijmachines ‘opgepakt’ , 12 meter verplaatst en 9 meter verlengd.

Deze ‘operatie’ maakt onderdeel uit van een groter geheel. Joop van Zanten Staalservice zal voorjaar 2016 een productiefaciliteit hebben die van 6000m2 (nu) naar 9000m2 (straks) wordt vergroot.

Om de groeiende vraag naar grotere en langere snijproducten aan te kunnen was het vergroten van de snijmachinecapaciteit een voorwaarde. Met de toekomstige verlenging van de hal bleek het efficiënter om de machine op te schuiven. De vrijgekomen ruimte gaat plaats bieden aan platen rekken waardoor het beladen van de snijmachines nog optimaler en efficiënter gaat dan nu.

Met de aanpassingen van deze snijmachine was de voorbereiding een belangrijk gegeven. Alles was tot in de kleinste details uitgedacht waardoor het sneller afgerond kon worden dan gepland. Naast het vernieuwen van elektrische bekabeling en slangenpakket (langer) was ook het, in de vloer weggewerkte, afzuigsysteem een flinke uitdaging. Hier blijkt maar weer dat de voorbereiding en samenwerking met de juiste betrouwbare toeleveranciers, Messer, UCT en aannemer van de Vliert van groot belang is. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en wordt er weer volop gesneden.

www.joopvanzanten.nl

 

Volg ons op: