Geschiedenis

 

Joop van Zanten Staalservice is een familiebedrijf dat in 1966 vanuit een kolenloods is gestart door de ouders van de huidige eigenaren A.J. van Zanten en J.G. Blankesteijn-van Zanten. Na enkele uitbreidingen, die met tussenpozen plaatsvonden, namen zij het bedrijf in 1991 over.
 
De geleidelijke groei van het aantal klanten en opdrachten in de afgelopen jaren, maakte nog meer uitbreiding gewenst. Dit heeft geleid tot de ingebruikname van de huidige locatie op bedrijventerrein De Batterijen in Veenendaal, een goed bereikbare locatie direct grenzend aan de A12.

 

We hebben de beschikking over 6.000 m² vloeroppervlakte met uitstekende uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Bij de inrichting van deze hal heeft het logistieke proces centraal gestaan. Hier werken onze deskundige en ervaren mensen aan de kwalitatief hoogwaardige halffabrikaten. Ook hebben we een uitgebreide en variabele voorraad staalplaat in opslag, klaar voor verwerking. Het betreft eerste keus gecertificeerd plaatmateriaal, voornamelijk afkomstig van West-Europese walserijen.

Filosofie

 

Specialistische oplossingen

Omdat de diversiteit van onze klanten groot is en de markt in beweging blijft, investeren wij continu in mens én machine. Met moderne machines en besturingssystemen in combinatie met specialisme en vakbekwaamheid, kunnen we zowel eenvoudige als hoogwaardige en complexe producten snel en effectief vervaardigen. Zo zijn we binnen de markt onder andere specialist in oplossingen op het gebied van het zwaardere zetwerk, in combinatie met het plasmasnijden met laserkwaliteit. Ook investeren wij veelvuldig in orderbegeleiding en werkvoorbereiding, wat resulteert in een uiterst effectieve planning. Hierdoor blijft ons productieproces up-to-date en garanderen wij u steeds een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Toegevoegde waarde

Bij het vinden van een pasklare oplossing voor uw vraagstuk, zoeken wij naar een toegevoegde waarde in tariefstelling, kwaliteit en service. Zo bieden wij u niet alleen een uitgebalanceerde verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van uw product, maar zijn we ook een flexibele organisatie met betrouwbare levertijden. Samen met de toewijding en vakbekwaamheid van onze mensen en ons credo ‘afspraak is afspraak’ is Joop van Zanten Staalservice een solide partner.

 

Klant centraal

Binnen onze onderneming staan uw klantwensen voorop. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, dát is de filosofie die toegevoegde waarde heeft. Daarom wordt zorgvuldig omgesprongen met uw vraagstuk, waarbij wij uitgesproken normen hanteren voor de bediening van iedere klant. Onze materialen vinden hun weg naar alle geledingen in de metaalverwerkende industrie. Onze hoofdafzet vindt voornamelijk in Nederland plaats, maar ook daarbuiten als halffabrikaat of bewerkt onderdeel.

Joop van Zanten
Parallelweg
Parallelweg
Dynamostraat
Zuivelstraat

Volg ons op: