• Welkom aan de Ravelijn 1, Veenendaal
  • Staalservice Veenendaal

Missie

 

Joop van Zanten Staalservice is een onafhankelijke, winstgevende productieonderneming die halffabricaten en samengestelde componenten produceert van kwalitatief hoogwaardig niveau.


Joop van Zanten Staalservice onderscheidt zich in de markt door haar dienstverleningsconcept: langdurige samenwerkingsverbanden waarin betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie een leidende rol hebben, en zal daarnaast voortdurend bezig zijn haar dienstverleningsconcept te verbeteren en te optimaliseren.


Joop van Zanten Staalservice houdt bij haar bedrijfsvoering voortdurend rekening met de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van de medewerkers en houdt naast, de geldende maatschappelijke normen, voorschriften en wetten, haar eigen culturele achtergrond hoog in het vaandel.

Visie

Integriteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht zijn tijdloze ingrediënten van een succesvol recept. De bedrijfscultuur, prestatie- en vernieuwingsdrang, steunen de winstgevendheid en dragen daardoor bij aan de continuïteit van de onderneming.
Joop van Zanten Staalservice koestert enerzijds traditionele normen en waarden die haar onderneming succesvol hebben gemaakt, maar staat anderzijds open voor vernieuwende ideeën die haar kansen biedt in de zich steeds wijzigende maatschappelijke omgeving.
Zij geeft deze grondwaarden vorm door middel van een moderne en professionele bedrijfsvoering, waarbij eventuele samenwerking met derden/ participatie niet uit de weg gegaan zal worden.
De wensen en eisen van medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden worden samengesmeed tot ijzersterke combinaties, nieuwe dienstverleningsconcepten en vernieuwingen in de organisatie. Joop van Zanten Staalservice blijft daardoor een betrouwbare, flexibele en innovatieve partner, nu en in de toekomst.

Volg ons op: