VACATURE

november 2016

 

Joop van Zanten Staalservice is een leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Een onafhankelijke onderneming die halffabrikaten en samengestelde componenten produceert. Een groeiende organisatie die de strategie de komende jaren richt op het opschuiven van de positie in de markt van puur snijden, naar snijden in combinatie met nabewerkingen, met meer mogelijkheden voor het leveren van toegevoegde waarde en hierdoor streeft naar een totaaloplossing voor de klant.

Het Joop van Zanten-team bestaat momenteel uit 40 medewerkers. Met het oog op de uitbreiding en groei in de huidige markt en om te kunnen voldoen aan de behoeftes uit nieuwe markten, zijn we op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die een versterking van ons team betekent. Joop van Zanten Staalservice zoekt een

 

CNC FREZER / MACHINAAL BEWERKER M/V

 

Functie…

Je werkt op de productieafdeling waar, behalve snelheid in de doorlooptijd, tegelijkertijd nauwkeurigheid en precisie bij de bewerking van onze hoogwaardige producten van je wordt verwacht. De focus ligt op fabricage van enkele stuks en grote afmetingen. Vaardigheid in het machinaal bewerken (Zayer12000 blokbedfreesmachine), het werken met kranen en het kunnen samenwerken in teamverband, zijn belangrijke kwaliteiten.

 

Persoonlijk…

Je bent nauwkeurig en zelfstandig. Je hebt doorzettingsvermogen en bent bereid verantwoordelijkheid te nemen. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt kennis van Heidenhain besturingen en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

  

Joop van Zanten Staalservice biedt…

Werken bij Joop van Zanten Staalservice betekent een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een resultaatgerichte organisatie, waar onderling respect en integriteit belangrijke kernwaarden zijn; een passend maandsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal en Techniek. Eventuele (interne) opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

  

Informatie en sollicitatie…

Heb je vragen over de functie of organisatie? Dan kun je bellen naar 0318-531770 en vragen naar de heer R. Dekker. Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan Joop van Zanten Staalservice, postbus 151, 3900 AD Veenendaal of e-mailen naar rob@joopvanzanten.nl.

 

Volg ons op: