VACATURE

juni 2017

 

Joop van Zanten Staalservice is een leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Een onafhankelijke onderneming die halffabrikaten en samengestelde componenten produceert. Een groeiende organisatie die de strategie de komende jaren richt op het opschuiven van de positie in de markt van puur snijden, naar snijden in combinatie met nabewerkingen, met meer mogelijkheden voor het leveren van toegevoegde waarde en hierdoor streeft naar een totaaloplossing voor de klant.

Het Joop van Zanten-team bestaat momenteel uit 45 medewerkers. Met het oog op de uitbreiding en groei in de huidige markt en om te kunnen voldoen aan de behoeftes uit nieuwe markten, zijn we op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die een versterking van ons team betekent. Joop van Zanten Staalservice zoekt een

 

NESTER/PROGRAMMEUR M/V

 

Functie…

Je werkt op de afdeling productie-planning waar je zo efficiënt en effectief mogelijk (snij-) opdrachten voorbereid en programmeert, zodat het in te zetten materiaal en materieel optimaal benut wordt, in het belang van de klant en Joop van Zanten Staalservice, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

Persoonlijk…

Je bent nauwkeurig en zelfstandig. Je bent gestructureerd, kwaliteitsbewust en klantgericht. Je hebt doorzettingsvermogen en bent bereid verantwoordelijkheid te nemen. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau of ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt met machine specifiek software (OmniWin) en ERP systeem (Plan de Campagne). Kennis hiervan is een pré maar niet noodzakelijk. Algemene kennis van computergebruik is zeer wenselijk.

 

Joop van Zanten Staalservice biedt…

Werken bij Joop van Zanten Staalservice betekent een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een resultaatgerichte organisatie, waar onderling respect en integriteit belangrijke kernwaarden zijn; een passend maandsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal en Techniek. Eventuele (interne) opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

 

Informatie en sollicitatie…

Heb je vragen over de functie of organisatie? Dan kun je bellen naar 0318-531770 en vragen naar de heer R. Dekker. Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan Joop van Zanten Staalservice, postbus 151, 3900 AD Veenendaal of e-mailen naar rob@joopvanzanten.nl.

 

Volg ons op: